در آستانه انتخابات ریاست جمهوری؛

مسابقه مطالعاتی ملت حماسه در دانشگاههای آذربایجان غربی برگزار می شود

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۶ کد : ۷۲۷۸۱ فرهنگی
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری مسابقه مطالعاتی " ملت حماسه " را برگزار می کند .
مسابقه مطالعاتی ملت حماسه در دانشگاههای آذربایجان غربی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی این مسابقه مطالعاتی با هدف ایجاد شور و نشاط انتخاباتی و همگام با سایر برنامه های فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی برگزار می شود .

معاونت فرهنگی جهاد داشگاهی آذربایجان غربی اعلام کرده است که کلیه دانشجویان دانشگاههای استان آذربایجان غربی می توانند در این مسابقه مطالعاتی شرکت کرده و پاسخ های صحیح را به سامانه پیامکی 500020606600 ارسال دارند .

سوالات این مسابقه مطالعاتی به این شرح است

1-      از جمله آرمانهای انقلاب اسلامی که به تعبیر رهبر انقلاب کهنه نمی شود کدام است؟

الف) حل مشکلات اقتصادی                        ب) اشتغال جوانان

ج) رونق کسب و کار                               د) عدالت خواهی و تحقق عدالت

2- طبق بیانات مقام معظم رهبری کدام گزینه صحیح است؟ رییس جمهور مطلوب باید دارای ...

الف) کفایت                                           ب) عملکرد انقلابی

ج)  عقیده به جوانان                                د) همه موارد

3-  کدام گزینه در مورد ویژگی های شخصیت انقلابی صحیح تر است؟

الف) صراحت، پاکدستی، تخصص، تقوا، نترسیدن از لَومَةَ لآئِم

ب)  شجاعت، صراحت، تقوا، نترسیدن از لَومَةَ لآئِم، پرهیزگاری

ج)  تقوا، شجاعت، بصیرت، صراحت، نترسیدن از لَومَةَ لآئِم

د)  خستگی ناپذیری، صراحت، پاکدستی، تخصص، نترسیدن از لَومَةَ لآئِم

4- برای داشتن دولتی اسلامی و رسیدن به ایرانی پیشرفته باید:

الف) انتخابی درست صورت بگیرد                ب) رئیس جمهوری مطلوب و کارآمد و باتقوا انتخاب شود

ج) دولتی جوان، مومن و انقلابی ایجاد شود      د) هرسه مورد

گفتنی است علاقه مندان به شرکت در این مسابقه تا هشتم تیرماه برای ارسال پاسخ صحیح فرصت دارند .

همچنین طبق اعلام معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی منبع این آزمون بیانات مقام معظم رهبری در مورد اهمیت انتخابات می باشد که در دسترس دانشجویان قرار گرفته است.