آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در آذربایجان غربی برگزار شد

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۵ کد : ۷۲۶۰۴ آموزشی
به همت مرکز آزمون جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛ آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در آذربایجان غربی برگزار شد.
آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در آذربایجان غربی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛ این آزمون روز جمعه 25 خرداد ماه سالجاری با شرکت 727 نفر در شهر ارومیه برگزار شد.

در این آزمون 199 نفر متقاضی زن و 528 نفر متقاضی مرد شرکت کردند که پس از اعلام نتایج 104 نفر در این آزمون پذیرفته خواهند شد.

این آزمون به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی استان آذربایجان غربی از محل طرح شهید زین الدین( مرحله دوم) برگزار شد.

همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری آذربایجان غربی از روند برگزاری آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین که توسط جهاد دانشگاهی در ارومیه برگزار شد، بازدید کرد.

گفتنی است نتایج آزمون سه هفته بعد از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

( ۲ )