ادای احترام رییس جهاددانشگاهی به مقام شامخ شهدای آذربایجان‌غربی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۱ کد : ۷۱۴۱۵ عمومی
دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاد دانشگاهی و هیات همراه در ابتدای سفر به آذربایجان غربی با حضور در گلزار شهدا در ارومیه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛ در این آیین معنوی که رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و جمعی از جهادگران  استان، دکتر مسلمی نائینی را همراهی می‌کردند، با حضور در مزار شهید باکری و مجاهد نستوه آذربایجان، شیخ غلامرضا حسنی با اهدای گل و نثار فاتحه بار دیگر با آرمان های والای شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار و جهادگران جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، بازدید از مجتمع پژوهش و فناوری این نهاد، نشست با رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور و امضای توافقنامه راه‌اندازی پردیس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و برگزاری جلسه با روسای دانشگاه‌های استان،حضور در کنگره وانا از جمله برنامه سفر رئیس جهاددانشگاهی و هیات همراه به این استان است.