آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش در آذربایجان غربی توسط جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۹ کد : ۷۰۸۸۸ آموزشی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی ۲۱ هزار و ۲۷۱ متقاضی از استان در این آزمون شرکت کرده بودند که در مدت سه ساعت به رقابت برداختند.

آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در آذربایجان غربی توسط جهاددانشگاهی استان با حضور ۱۷ هزار و ۲۹۷ داوطلب، ساعت ۹ صبح روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در استان با موفقیت برگزار شد.

بالغ بر ۱۷ هزار نفر در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور در این آزمون به رقابت پرداختند.

۲۷ درصد متقاضیان این آزمون استخدامی در آذربایجان غربی را مردان و ۷۳ درصد نیز خانمها تشکیل می دادند.

آزمون در ۷ حوزه اصلی و ۴۵ حوزه فرعی شامل شهرستانهای ارومیه، ماکو، خوی، سلماس، مهاباد، بوکان و میاندواب برگزار شد.

نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی(https://hrtc.ir ) اعلام می‌شود.

( ۱۶ )