توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ؛

مسابقه کتابخوانی پیشوای صادق در دانشگاه ههای آذربایجان غربی برگزار می شود

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۸ کد : ۷۰۷۴۲ فرهنگی
در آستانه سالروز شهادت امام ششم شیعیان  و در راستای آشنا سازی دانشجویان با زندگی نامه و سیره عملی آن امام همام مسابقه کتابخوانی پیشوای صادق در دانشگاههای آذربایجان غربی برگزار می شود.
مسابقه کتابخوانی پیشوای صادق در دانشگاه ههای آذربایجان غربی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی این مسابقه فرهنگی توسط معاونت فرهنگی این واحد برگزار شده و کلیه دانشجویان دانشگاههای استان می توانند در آن شرکت نمایند  .

منبع اصلی این مسابقه کتابخوانی کتاب پر مغز و محتوای مقام معظم رهبری با عنوان پیشوای صادق است که منبع آن به صورت آنلاین به متقاضایان عرضه شده است .

سوالات چهارگزینه این مسابقه کتابخوانی پیامکی بدین شرح است

سوال اول: مدّت امامت امام صادق(ع)چند سال بود؟

1. 24 سال             2. 25سال                          3. 34 سال                                    4. 35 سال

سوال دوم: نخستین عملی که ازانسان حسابرسی می‌شود و ملاک پذیرش سایراعمال او می‌باشد کدام است؟

1. نماز                   2. روزه                             3. حج                                           4. زکات

سوال سوم:«قرآن عهد خداوند ‏به بندگان اوست، سزاوار است که ‏مسلمان در این عهدنامه الهى بنگرد و هر روز پنجاه آیه از آن رابخواند».این سخن از کدام امام معصوم(ع) نقل شده است؟

1.  امام باقر(ع)                   2. امام صادق(ع)            3  . امام کاظم(ع)                      4. امام رضا(ع)

سوال چهارم: امام صادق(ع)بر اساس آیه 40 سورهی بقره، دلیل عدم استجابت دعا را چه چیز می‌دانند؟

1.  دعاهایمان واقعی نیست.                                                                   2. وفادار نبودن به عهد و پیمان با خدا.

‌3. نمی دانیم چگونه دعا کنیم.                                                               4. همه موارد.

دانشجویان علاقه مند می توانند تا بیستم اردیبهشت ماه پاسخ خود را به  صورت عددی چهار رقمی به سامانه پیامکی 500020606600 ارسال دارند .