به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛

فراخوان عکس نوشته "آن روی سکه" در ارومیه منتشر شد

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۶۴۱۹۲ فرهنگی
به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛ فراخوان عکس نوشته آن روی سکه در ارومیه منتشر شد.
فراخوان عکس نوشته "آن روی سکه" در ارومیه منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی این رویداد فرهنگی به مناسبت 13 آبان و روز جهانی استکبارستیزی ویژه دانشجویان دانشگاههای آذربایجان غربی برگزار می شود.

در این رویداد دانشجویان می توانند عکس نوشته های خود را در محورهای دانشجو و استکبارستیزی، دانشجو و آرمانگرایی، دانشجو و نظم نوین جهانی، دانشجو و بصیرت انقلابی و دانشجو و عزت ملی به دبیرخانه رویداد ارسال نمایند.

دانشجویان می توانند آثار خود را از طریق ایمیل JAHAD@URMIA.AC.IR  و یا  پیج سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در فضای مجازی دبه نشانی  ISOJDURMIA ارسال نمایند.

مهلت ارسال آثار تا 24 آبان ماه بوده و به سه نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا می شود.