همزمان با سراسر کشور؛

آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توسط جهاددانشگاهی در ارومیه برگزار شد

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۶ کد : ۶۳۶۷۹ آموزشی
توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان غربی در این آزمون 4 هزار و 622 نفر داوطلب ثبت نام کرده بودند که روز جمعه 28 مهرماه در محل دانشگاه آزاد اسلامی برای جای گیر در رشته  شغل های اعلام شده به رقابت پرداختند.

از این تعداد داوطلب هزار و 867 نفر داوطلب مرد و 2 هزار و 755 نفر داوطلب خانم ثبت نام کرده بودند.

پرستار ،پزشک عمومی،پزشک متخصص بیماری های کودکان ،جراحی عمومی،بیماری های داخلی،روانپزشکی،زنان و زایمان ،قلب و عروق،داروساز،فوریت های پزشکی،کارشناس،آزمایشگاه تشخیص طبی،کارشناس بهداشت حرفه ای،کارشناس بهداشت خانواده،کارشناس تشخیص طبی،کارشناس پرتو درمانی،کارشناس پزشکی هسته ای،کارشناس تغذیه ،کارشناس خرید،کارشناس سلامت روان ،کارشناس فنآوری اطلاعات،کاشناس منابع انسانی ،کارشناس هوشبری،ماما و مددکار از جمله رشته های مورد تقاضا برای ارومیه  شهرستانهای استان آذربایجان غربی می باشد .

( ۲ )