حضور جهادگران دانشگاهی آذربایجان غربی در تجمع  اعتراضی دانشگاهیان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۲ کد : ۶۳۶۰۲ فرهنگی
جهادگران جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی هم گام با دانشگاهیان  شهرستان ارومیه  جنایات رژیم صهیونیستی  و آمریکا را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی جهادگران جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در تجمع دانشجویان ،اساتید و کارکنان دانشگاههای ارومیه که  ظهر امروز در دانشگاه ارومیه برگزار شد حضور پیدا کردند.

دانشگاهیان تجمع کننده با شعار های " آذربایجان اویاخدی  فلسیطینه دایاخدی" ،" ائل یاتار  طوفان یاتار یاتماز فلسطین پرچمی " ،" وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد " و با مشت های گره کرده و فریاد مرک بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا حمایت خود را از ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین و علی الخصوص مردم غزه اعلام کردند .

پایان بخش این تجمع  قرائت قطعنامه دانشگاهیان  در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایت های رژیم غاصب صهیونیستی و  آمریکا بود .