رویداد استارتاپی فناوری های نوین در گیاهان دارویی و فرآورده های گیاهی  در ارومیه برگزار می شود

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۲ کد : ۶۲۶۸۲ تجاری سازی فناوری و اشتغال
 به همت مرکز رشد واحد های فناور کشاورزی جهاد دانشگاهی آذربایجانغربی رویداد استارتاپی فناوری های نوین در گیاهان دارویی و فرآورده های  گیاهی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گیاهان دارویی،مدیریت تولید ،فرآوری ،بسته بندی و صادرات ،فرآورده های دارویی،غذایی،آرایشی و بهداشتی گیاهی،نوآوری در شبکه سازی بازار یابی و فوش محصولات گیاهان دارویی ،کاربرد فناوری های  نوین در گیاهان دارویی ،گردشگری سلامت و فناوری دیجیتال با محوریت گیاهان دارویی و داروهای گیاهی،گیاهان دارویی و زیست پالایی از محورهای هشتگانه این  رویداد استارتاپی می باشد .

رویداد استارتاپی فناوری های نوین در گیاهان دارویی و فرآورده های گیاهی با همکاری و مشارکت گروه  پژوهشی تولید متابولیت های ثانویه ،مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه،مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی ارومیه،پرک علم و فناوری ارومیه،شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی،سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی،سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری برگزار خواهد شد.

مرکز رشد واحد های فناور کشاورزی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی اعلام کرده است  حمایت از ایده  تا تولید نمونه محصول و کمک به دانش بنیان شدن توسط مرکز رشد ،معرفی ایده های برتر به سرمایه گذاران جهت تجاری سازی ،اخذ تسهیلات کم بهره جهت تولید محصول  از جمله حمایت های اعلام شده برای طرح های برگزیده این استارتاپ حوزه فناوری است.

فرصت شرکت در این رویداد استارتاپی تا سی مهرماه می باشد.

علاقه مندان به شرکت در این رویداد می توانند از طریق https://agh.acecr.ac.ir/fa/form/556

نسبت به ثبت نام اقدام کنند .