فراخوان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی برای جذب و پذیرش ایده های نو منتشر شد

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۱ کد : ۵۹۶۵۳ تجاری سازی فناوری و اشتغال
جهاددانشگاهی آذربایجان غربی برای جذب و پذیرش ایده های نو در ۵ حوزه کاری مختلف فراخوان منتشر کرد.
فراخوان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی  برای جذب و پذیرش ایده های نو منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان غربی این نهاد در حوزه های ؛ فرآوری گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی، سیستم های نوین آبیاری و مدیریت منابع آب،بسته بندی محصولات کشاورزی ،روشهای نوین تولید و کشت گیاهان در گلخانه و مبارزه با آفات و بیماری های گیاهی از ایده ها و طرح های نوآورانه حمایت می کند .
بر اساس فراخوان منتشر شده جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی اعلام کرده است : تامین فضای اداری و استقرار و پشتیبانی عمومی ، آموزش و مشاوره های توسعه کسب و کار ، خدمات آزمایشگاهی و تخصصی ، توسعه بازار و شبکه سازی ، روابط عمومی و اطلاعر سانی و مشارکت و سرمایه گذاری در طرح ها و ایده ها از جمله حمایت ها و پشتیبانی های این نهاد از ایده ها و طرح های نو است .
این نهاد در بخش دیگری از فراخوان منتشر شده خود در تبیین شرایط و ایده های پذیرش  اعلام کرده است : ارائه ایده مبتنی بر فناوری ، نوآوری و دارای ارزش تجاری ، وجود تیم کاری متخصص و با تجربه کاری مرتبط با زمینه فعالیت و موضوع ایده ، ارائه حداقل محصول قابل پذیرش و ارائه مستندات فنی لازم ، وجود شخصیت حقوقی نوپا و یا آمادگی جهت ثبت شرکت ، ارائه برنامه کاری واقع بینانه و متکی بر شناخت بازار و در نهایت وجود تناسب میان نیازهای متقاضی با خدمات و حمایت های مرکز رشد از شرایط  و ویژگی های طرح ها و ایده های متقاضی برای استقرار در مرکز رشد جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی است.
مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی و نیز مرکز رشد واحدهای فناور کشاورزی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی حامی و پشتیبان اصلی  طرح ها و ایده های نو و فناورانه خواهند بود .
صاحبان ایده های نو و فناورانه می توانند با تماس با شماره تماس 04433417352    داخللی 103 و 168 و یا مراجعه به آدرس ارومیه- کیلومتر سه جاده سلماس – فرعی روستای کولق- مجتمع پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی  از جزئیات این فراخوان اطلاعات بیشتری به دست آورند .