۱۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۶ کد : ۵۹۲۴۵ فرهنگی
به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی؛ دانشجویان دانشگاه ارومیه در قالب هجدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر از صنایع زاب سان ارومیه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد این اردو با حضوربیش از 35 نفر از دانشجویان رشته های مختلف تحصیلی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

در این اردو دانشجویان از بخش های مختلف این واحد صنعتی فناورانه از جمله واحد ذوب و ریخته گری، قالب گیری، خط تولید و بسته بندی بازدید کردند.

صنایع زاب سان ارومیه در سال ۸۴ کلنگ زنی شده و در سال ۹۹با مدیریت جدید این کارخانه مورد بهره برداری قرار گرفت.

در حال حاضر در این کارخانه ۳۵۰نفر بصورت مستقیم مشغول به کار هستند و محصول تولیدی در این کارخانه بطری های  آبمیوه شیشه ای است.

میزان تولید روزانه این کارخانه ۲۰۲تن بطری شیشه ای در سایز و اندازه های مختلف است.

در راستای اجرای اردوهای ایران  مرز پرگهر تلاش می‌شود تا دانشجویان در قالب اردوهای نظام‏‌مند و متناسب با رشته‌ های تحصیلی از بناهای فرهنگی و تاریخی و مراکز علمی و فناورانه و پروژه‌های صنعتی بازدید کنند.