حضور فعال جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در نمایشگاه گوهرشاد

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۴ کد : ۵۹۰۴۶ عمومی
جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در نمایشگاه ملی پوشاک ایرانی اسلامی  با عنوان گوهرشاد حضور فعال دارد.
حضور فعال جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در نمایشگاه گوهرشاد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ،این نهاد  با حمایت دفتر امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی وهمراهی و مشارکت 21 دستگاه دیگر در نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی گوهر شاد حضور فعال داشته و با استقرار برخی از خدمات خود در خدمت شهروندان بازدید کننده می باشد.

نمایشگاه گوهر شاد  انواع پوشاک ایرانی اسلامی،عرضه انواع چادر،دوخت و طراحی چادر،نمایش آثار هنری  و نمایش لباس های بومی و محلی را به عموم بازدید کنندگا ن عرضه نموده است.

گفتنی است مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ارومیه دارای رشته طراحی دوخت بوده و علاوه بر دستاوردهای دانشجویان این رشته ،خدمات بانک خون بند ناف رویان ،خدمات مراکز خدمات تخصصی پژوهشی و خدمات مراکز آموزشی این نهاد با تخفیف ویژه نمایشگاهی عرضه شده است.

این نمایشگاه از 11 تیرماه تا 16 تیرماه دایر بوده و امکان بازدید از ساعت 17 لغایت24 شب فراهم است.