جلسه بررسی ایده های مطرح شده به شورای منش جهاددانشگاهی آذربایجان غربی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، این جلسه با حضور دکتر عبادی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، دکتر رستم زاه رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، مدیرکل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و سایر اعضای شورای مرکزی منش برگزار شد.
در این جلسه دکتر رستم زاده رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، توجه به مسئولیت اجتماعی را در ایده های مطرح شده بعنوان یکی از مولفه های مورد توجه صاحبان ایده عنوان کرد و افزود:توجه به مسئولیت اجتماعی بعنوان دغدغه اجتماعی مردم در کسب و کارهای خرد و کلان و در سازمانهای دولتی باید بیش از پیش مورد تاکید قرار گیرد تا بخشی از انتظار جامعه هدف در راستای تکریم سرمایه اجتماعی مورد برآورده شود.
وی ادامه داد: کسب و کارها علاوه بر توجه به مولفه های اقتصادی تاثیرگذار در رشد و توسعه کسب و کارها باید با حساسیت نسبت به مسائل اجتماعی، فرهنگی و محیطی رفتار کنند.
دکتر رستم زاده توجه به ایده های خلاقانه در توسعه اقتصادی، فرهنگی، آموزشی و ... کشور را حایز اهمیت عنوان کرد و افزود: ایدهپردازی نقش مهمی در رسد و توسعه کسب و کارهای در حال توسعه و رشد ایفا می کند بطوریکه از بستر ایده های خلاقانه و نوآور شرکتهای موفق برای فعالیت خود مزیت رقابتی ایجاد کرده و می توانند به حیات اقتصادی خود ادامه دهند.
همچنین جلیلی نژاد مدیرکل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با تشریح اهمیت وجود چنین مراکزی در سطح استان و کشور و تاثیر مثبت آن بر اشتغال و کارآفرینی جوانان از تلاشهای مجموعه همکاران مرکز منش قدردانی کرد.
عبادی مدیرکل اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان ضرورت توجه به موضوع کارآفرینی و اشتغال جوانان را یکی از اولویت های مهم جامعه کنونی دانسته و در زمینه همکاری های مشترک در این حوزه و حمایت از تیم های موفق مرکز اعلام آمادگی نمودند.
در ابتدای این جلسه دکتر محمد پورمحمود مدیر مرکز نو آوری و شتابدهی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی اظهار کرد: یکی از اهداف جهاددانشگاهی تولید محصولات فناورانه می باشد و تجاری سازی فناوری یکی از زمینه های بسیار مناسب برای اشتغال زایی و کسب در آمد می باشد که جهاددانشگاهی با علم بر این موضوع و همچنین براساس برنامه ششم توسعه برنامه ریزی های لازم برای رسیدن به این هدف را انجام داده است.
وی ادامه داد: شناسایی نخبگان و کارآفرینان، ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت و حمایت از شرکت های دانش بنیان از جمله مواردی است که در جوامع توسعه یافته کنونی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد.
پورمحمود اظهار کرد: یکی از مراکزی که می تواند در زمینه شناسایی جوانان مستعد و جذب ایده های نوآورانه آنها نقش به سزایی داشته باشد مراکز نوآوری و شتابدهی می باشند که این مراکز با هدف جذب ایده ها و نوآوریهای جوانان نخبه و دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجادشدهاند و به دنبال عرضه محصولات دانش بنیان به جامعه می باشند.
وی گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی در سال 1398 با عنوان "تجاری سازی مشاغل حوزه فناوری اطلاعات" تاسیس گردید، عقد تفاهم نامه فی مابین جهاددانشگاهی و وزارت ورزش و جوانان هم افزایی بسیار خوبی در زمینه رسالت های مشترک هردومجموعه ایجاد نمود و سبب شد تا ظرفیت ها و پتانسیلهای مرکز منش استان آذربایجان غربی که یکی از 13 مرکز پایلوت در سطح کشور بود افزایش یابد.
مدیر مرکز نو آوری و شتابدهی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی افزود: این مرکز تا کنون در راستای اهداف تعرف شده و با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان اقدام به برگزاری 37 رویداد با عناوین مختلف بر اساس آخرین متدهای روز دنیا در زمینه علم کارآفرینی نموده است. همچنین اجرای برنامه های مختلف و برگزاری نشست های خبری سبب جذب 15 ایده برای مرکز شده است که از این تعداد ایده 4 ایده مجوز استقرار رایگان در مرکز را دریافت نموده اند. بقیه ایده ها نیز در جلسات شورای پذیرش و سرمایه گذاری مرکز مطرح شده و در صورت تایید اعضا مجوز استقرار دریافت خواهند کرد.
لازم به ذکر است در این جلسه ایده های رائه شده در شورای پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی مورد بررسی قرار گرفتند.
نظر شما :