دوره های تخصصی آزمایشگاهی تضمین کیفیت نتایج آزمون  و تخمین عدم قطعیت اندازه گیری در جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی برگزار می شود

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۸۶۸۶ پژوهشی
به همت معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی؛ دو دوره تخصصی دوره آموزشی تضمین کیفیت نتایج آزمون  و تخمین عدم قطعیت اندازه گیری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، دکتر قشلاقی،  سرپرست مرکز مرکز خدمات تخصصی آنالیز مواد غذایی و شیمیایی  جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی اظهار کرد:این دوره های آموزشی با همکاری پژوهشگاه پژوهشگاه استاندارد و مورد تائید همه ارزیاب های 17025 با ارائه گواهینامه معتبر به شرکت کنندگان برگزار می شود.

دکتر قشلاقی افزود: دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع ارشد و دکتری در رشته های مرتبط با علوم آزمایشگاهی و سایر علاقمندان و فعالان این حوزه  می توانند در این دوره شرکت کنند اما به دلیل محدودیت پذیرش اولویت با پرسنل آزمایشگاهی و مدیران فنی آزمایشگاه های استان می باشد.

سرپرست مرکز مرکز خدمات تخصصی آنالیز مواد غذایی و شیمیایی  جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی افزود: دوره آموزشی تضمین کیفیت نتایج آزمون  18 و 19 اسفند و دوره آموزشی تخمین عدم قطعیت اندازه گیری 20 و 21 اسفند به مدت 16 ساعت و وبیناری برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با معاونت پزوهشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی به شماره تلفن: 32417351- 044 تماس حاصل فرمایند.