تیمهای برگزیده مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویی آذربایجان غربی معرفی شدند

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۸۵۹۷ فرهنگی
نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان "نشان خواجه نصیر الدین طوسی" در سطح دانشگاههای آذربایجان غربی با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان داد.
تیمهای برگزیده مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویی آذربایجان غربی معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، در نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان "نشان خواجه نصیر الدین طوسی" دانشگاههای آذربایجان غربی که بصورت وبیناری برگزاری شد  چهار تیم اقیانوس علمی  از دانشگاه پیام نور، پیشتازان اندیشه از دانشگاه ارومیه، ویرا  از دانشگاه ارومیه و  شهید بو علی از حوزه علمیه امام خامنه ای  به مرحله نهایی راه یافته بودند که در مرحله فینال تیم اقیانوس علم مقام اول و تیم پیشتازان اندیشه نو مقام دوم  را کسب کردند و با اهدای هدیه ، لوح سپاس مسابقات از این تیمها نیز تجلیل بعمل آمد.

این دوره از مسابقات با شرکت 16 تیم از دانشگاههای مختلف استان برگزار شد و  7 نفر از اساتید و  اعضای هیات دانشگاهها داوری این دوره از مسابقات مناظرات دانشجویی را بر عهده داشتند.

تیم های منتخب دانشگاههای استان به مرحله منطقه ای دانشگاههای کشور و سپس در صورت صعود به مرحله نهایی کشوری دانشگاهها که در تهران برگزار می شود راه خواهند یافت.

در آیین اختتام این مسابقات حجت الاسلام جباری مدیرکل فرهنگی دانشگاه ارومیه  با بیان اینکه هدف از برگزاری مناظرات دانشجویی افزایش قدرت بیان، تحلیل و بررسی موضوع و بیان اندیشه با عقل و منطق است، تصریح کرد: مناظرات و شنیدن نقد افراد در باب موضوعات مطروحه فرصت مغتمنی است که افراد افکار خود را بیان کنند و با نظرات دیگران آشنا شوند.

وی با قدردانی از جهاد دانشگاهی استان برای برگزاری مناظرات دانشجویی و طلاب افزود: بیان اندیشه ها و شنیدن نظرات مختلف، زمینه رفع ایرادات و نواقص را فراهم می‌کند ضروری است که این چنین مناظراتی در تمامی زمینه‌ها برگزار شود تا در سطوح مختلف مدیریتی فکری و فرهنگی استفاده شود.

حجت الاسلام جباری با بیان اینکه در قرآن کریم بیش از ۲۰۰ بار به گفتگو اشاره شده است، گفت: با گفتگو مسائل بهتر ارزیابی شده وامکان دستیابی  به راه حل های جامع بیشتر می شود.

وی پیشنهاد داد: موضوعات مطروحه در مناظرات متناسب با زمان و شرایط اولویت بندی شود تا خروجی مباحث نیز در اختیار مراکزی که می‌توانند استفاده کنند قرار گیرد.

حجت الاسلام عزیزی عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت مناظره در افکار عمومی و پرورش دیدگاه علمی و نظری در رشته‌های مختلف تصریح کرد: ضروری است که مناظرات وسیع تر و با حمایت همه جانبه مراکز علمی دانشگاهی و حوزوی برگزار شود.

وی ضمن قدردانی از برگزاری مناظرات دانشجویی بابیان اینکه بهتر است حوزه مناظرات در رده های مختلف برگزار شود و  حمایت بودجه ای برای برگزاری مناظرات بیشتر شود، پیشنهاد داد:  حمایت از تیم‌های برگزیده با استفاده از ظرفیت اساتید مشاور برای ورود به مرحله بعدی و همچنین مناظراتی بین اساتید نیز برگزار شود.

دکتر نیکخواه مدیرگروه حقوق دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه نیز ضمن قدردانی از جهاد دانشگاهی برای برگزاری همه ساله مناظرات دانشجویی در سطوح استانی،  منطقه‌ای و ملی افزود: با توجه به شرایط کنونی امسال مناظرات به صورت مجازی برگزار شد.

وی با بیان اینکه مناظره و برخورد اندیشه ها به عنوان یک حق اساسی و بنیادی در حوزه حقوقی مطرح است، افزود: مناظرات دانشجویی می‌تواند نقطه شروعی برای فرهنگ‌سازی برای اعمال حق در سطوح مختلف جامعه باشد که در چارچوب احترام به حقوق متقابل و ارزش های اخلاقی مناظراتی در سطح جامعه شکل گیرد.

وی با بیان اینکه استفاده از نتیجه و خروجی مناظرات بسیار مهم است، تاکید کرد: می‌توان برآیند و جمع‌بندی از مطالب ارائه شده در مناظرات به شکل کتابچه منتشر شود تا در اختیار سایر افراد قرار گیرد.


نظر شما :