بازدید مسئولان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از توانمندیهای جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، مهندس آقایی زاد معاون برنامه ریزی و توسعه سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی و دکتر صمدزاده رئیس گروه پژوهش و آینده نگری این سازمان 27 مهرماه از توانمندیها و بخش های پژوهشی و فناورانه شرکت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی اذربایجان غربی بازدید کردند.
پیرو جلسات برگزار شده و در راستای حمایت از طرح های پژوهشی فناورانه و راه اندازی گلخانه مدرن 20 هزار مترمربعی از سوی گروه های پژوهشی کشاورزی و مرکز رشد جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، مسئولان سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی و رئیس جهاد دانشگاهی و مرکز رشد و معاون پژوهشی واحد و معاون فناوری مرکز از امکانات پزوهشی، تجهیزات تخصصی و شرکتهای دانش بنیان مرکز رشد بازدید کردند.
در این دیدار دکتر رستم زاده رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ضمن تشریح توانمندیها و برنامه های توسعه پژوهشی و کارآفرینانه واحد امضاء مجدد موافقتنامه مبادله شده فیمابین رئیس جهاد دانشگاهی کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور را که به علت حوادث غیرمترقبه و سیل با وجود پیگیری مکرر استانی و ملی منجر به عدم تخصیص اعتبار گردید را از ضروریات امر و افزایش کیفی ضریب اشتغال استان ذکر و خاطرنشان کرد:ایجاد کسب و کارهای دانش بنیان بین رشته ای کشاورزی مبتنی بر پژوهش های نوین تخصصی، مطالعه و تحقیق در خصوص انتقال تکنولوژی های نوین گلخانه ای مدرن دنیا برای ایجاد پایلوت در سطح خاورمیانه و کشور و پرداخت کیفی جهت و طراحی زنجیره ارزش برای بهره برداری از موضوع مهم اگروتوریسم و ایجاد گلخانه های هوشمند خلاق مبتنی بر اینترنت اشیاء را از مزایای اجرای این طرح بدیع فاخر و اثرگذار ذکر کرد.
وی با اشاره به اینکه خروجی چنین گلخانههایی، خودکار سازی کشت محصولات استراتژیک را در مدرن ترین حالت رقم میزند خاطرنشان کرد: حمایت از پیاده سازی این طرح علمی و کاربردی میتواند تحولی در حوزه کشاورزی برای کل کشور و استانهای منطقه ایجاد نماید.
دکتر رستم زاده با اشاره به نقش هوش مصنوعی در مدل مدیریتی در حوزه کشاورزی و گلخانه های مدرن اشاره کرد و خاطر نشان کرد: بررسی سنجش پارامترهای مختلف عارضی جغرافیایی تا بستر رویش و کود آب و هوا و نور لازم و ... برای تولید یک محصول ارگانیک ارزشمند بسیار مهم و اثرگذار بوده و بعنوان یکی از مهمترین مولفه هایی از نسلهای مهم حقوق بشری و شهروندی چشم اندازی است که دنیا به سوی آن در راستای تامین مولفه های اثرگذار سلامت موثر غذایی بشر گام بر میدارد و این تکنولوژی با ایجاد چنین طرحهای نوین و مدرن که در طرح پیشنهادی جهاد دانشگاهی لحاظ گردیده میتواند بستر تحقق انقلابی در حوزه کشاورزی را برای کشور و حتی کشورهای پیشرفته همسایه بعنوان مدل و پایلوت کاری رقم بزند.
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ادامه داد: نیاز است تا مسولان متولی امر برای چنین طرح هایی با چنین عقبهای با حمایت عملیاتی تر و جدیتر وارد گود شده و بستر کیفی توسعه را برای رسیدن به شاخصهای توسعه استان بر اساس ادبیات عارضی منطقه و حتی کشور رقم زنند.
همچنین در این دیدار مهندس آقایی زاد معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی ضمن تمجید از فعالیتهای ارزشمند پژوهشی و دانش بنیان و کارآفرینانه جهاددانشگاهی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: با وجود محدودیتهای بودجهای تمام توان خود را برای حمایت از چنین طرحهایی عملیاتی خواهیم کرد.
دکتر صمدزاده رئیس گروه پژوهش و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این بازدید خاطرنشان کرد:تولید محتوا و تدوین مبانی علمی و مطالعات تطبیقی عملیاتی برای چنین طرح هایی از ضروریات موضوع است تا بتوانیم علم را با عملی عجین نماییم که خروجی پایدار و ارزش آفرین داشته باشد.
در خاتمه مقرر شد راهکارهایی برای حمایت مادی و اعتباری از طرح ها و پیشنهادات جهاد دانشگاهی واحد از کانال های مختلف ارائه گردد.
نظر شما :