توسعه همکاریهای جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با آموزش و پرورش در راستای اجرای کیفی فاز سه طرح ملی مشاغل خانگی
به گزارش روابط عمومی واحد، دیلمقانی مدیر اشتغال جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در این دیدار که 12 شهریور ماه برگزار شد، با تشریح گزارشی از وضعیت اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صندوق کارآفرینی امید و جهاد دانشگاهی آغاز شده است در سه فاز شامل شناسایی رسته های شغلی، ثبت نام متقاضیان و پایش اولیه، شناسائی پشتیبانان، مشاوران و برگزاری کارگاههای آموزشی و عملی، همچنین ارائه مشاوره عمومی و تخصصی رایگان برای متقاضیان مشاغل خانگی در فاز دوم و در نهایت در فاز سوم با شناسایی و همکاری تسهیلگران استانی در رسته های مختلف، انجام مراحل اتصال به بازار و بنگاههای بالا دستی بطور کامل به مرحله اجرا در آمده است.
وی در ادامه با اعلام این که بر اساس برنامه ریزیهای بعمل آمده در فازهای اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، جهاد دانشگاهی بعنوان نهاد توسعه ای در جهت آموزش، مشاوره، توانمندسازی، شناسائی و اتصال به بازار برای متقاضیان کسب و کارهای خانگی اهتمام کامل خود را انجام داده است و این توانایی را دارد تا با ایجاد بستر لازم برای ایجاد شغل پایدار برای متقاضیان مشاغل خانگی همکاریهای مشترکی را با سایر ادارات و ارگان های دولتی علی الخصوص مراکز یادگیری محلی که پتانسیل بسیار بالایی در این خصوص را دارند همکاری نماید اظهار کرد: همکاری فیمابین آموزش و پرورش آذربایجان غربی با جهاد دانشگاهی استان در این طرح مایه امیدواری و کمک به ایجاد اشتغال پایدار برای متقاضیان مشاغل خانگی در ادامه این طرح می باشد.
علی اکبر صمیمی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان نیز در این جلسه ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) گفت: بمنظور توسعه، حمایت و اشتغال زایی در راستای توسعه طرح ملی مشاغل خانگی در استان تفاهم نامه همکاری با جهاد دانشگاهی بسته می شود.
صمیمی با اشاره به فعالیت ۵۳ مرکز یادگیری سوادآموزی در سطح استان گفت: بمنظور جذب حداکثری سوادآموز و برای ایجاد رغبت جهت حضور سوادآموزان در مراکز علاوه بر سوادآموزی مهارت آموزی، حرفه آموزی نیز آموزش داده میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هدف ما علاوه بر سوادآموزی در مراکز تبدیل مراکز به کارگاه های تولیدی کوچک برای اشتغال زایی است.
وی پیشرفت جامعه را در گرو ایجاد مراکز تولیدی خرد دانست و گفت:برای رهایی از مشکلات معیشتی باید به کارگاه های تولیدی خرد توجه کرد.
وی گفت: هدف ما علاوه بر سوادآموزی در مراکز تبدیل مراکز به کارگاه های تولیدی کوچک برای اشتغال زایی است.
صمیمی افزود: مراکز یادگیری با حمایت و پشتیبانی به بازار بین المللی اینترنتی چیگل و بازار داخلی ملی پیمیشه برای فروش محصولات و تولیدات خود با همکاری مرکز جهاد دانشگاهی متصل می شوند.
نظر شما :