توسط گروه پژوهشی مدیریت کسب و کار جهاد دانشگاهی استان؛

طرح پژوهشی عارضه یابی شرکت ورق پلاست غرب در آذربایجان غربی اجرا شد

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۶ کد : ۱۵۳۵۶ پژوهشی
به همت گروه پژوهشی مدیریت کسب و کار معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی؛  طرح پژوهشی و مطالعاتی عارضه یابی شرکت ورق پلاست غرب به کارفرمایی شرکت شهرکهای صنعتی اجرا شد.
طرح پژوهشی عارضه یابی شرکت ورق پلاست غرب در آذربایجان غربی اجرا شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی؛ دکتر حبیب ولی زاده، معاون پژوهشی واحد با اعلام مطلب فوق افزود:این طرح پژوهشی به کارفرمایی شرکت شهرک های صنعتی استان آذربایجان غربی برای شرکت ورق پلاست غرب اجرا شد.

وی اظهار کرد: مطالعه بر روی زنجیره ارزش شرکت ورق پلاست غرب،  عارضه یابی زنجیره ارزش در خصوص فعالیت های پشتیبان، زیر ساخت، فعالیت های اصلی ار محورهای عارضه یابی این طرح پژوهشی می باشد.

وی اظهار کرد:این طرح از نوع کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی و پیمایشی بوده و از نظر عارضه یابی سطحی و تکنیک مورد استفاده تحقیق در عملیات می باشد.

دکتر ولی زاده در تشریح روند اجرایی طرح اظهار کرد:در این طرح ابتدا مرور سطحی برای گردآوری اطلاعات اولیه همانند فضای کارخانه، پینش ماشین آلات، تکنولوژی مورد استفاده برای تولید کالا، سرمایه های انسانی مورد استفاده در سازمان از نظر تعداد و مهارت موجود صورت گرفت و در مرحله دوم با استفاده از پرسشنامه با طیف لیکرت و پرسشنامه مقایسات زوجی اقدام به گردآوری داده های لازم از کارکنان و مدیان سازمان شد.

وی ادامه داد:داده های گردآوری شده در قالب تکنیک TOPSIS برای شناسایی مهمترین مشکلات در حوزه های مختلف عملیاتی و مدیریتی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و سپس نقاط ضعف، قوت، تهدیدها و فرصتها استخراج گردید و با ترکیب اطلاعات بدست آمده از نتیجه تحقیق برای خط مشی گذاریهای آت ی در خصوص رفع عارضه های موجود و احتمالی در آینده در اختیار مدیران عالی کارخانه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه فرایند عارضه یابی برمبنای یک الگوی عارضه یابی انجام می پذیرد اظهار کرد: الگوی عارضه یابی، یک چارچوب مشخصی می باشد که تاکید دارد بر اینکه به دنبال چه چیزی باید بود و چه شاخص هایی را باید مورد ارزیابی قرار داد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، شناسایی علل تأخیرات پروژه های سازمان،  محاسبه شاخص های بهره وری و سودآوری،  تعیین میزان بهره وری سازمان و کارکنان، تحلیل دقیق ساختار، فرآیند اهداف و استراتژی های سازمان و بهبود آنها، تعیین نقاط قوت و ضعف و اولویت بندی مشکلات، عارضه یابی منابع انسانی، ارگونومی و محیط کار، شناسایی و تحلیل محیط موجود برای بررسی عملکرد سازمان، تعیین راهکارهای علمی حل مشکلات، تعریف آموزش ها و پروژه های کاربردی و کاهش هزینه های آموزش های غیر مؤثر و جلوگیری از اتلاف منابع مالی سازمان در پروژه های غیر کاربردی را از مهم ترین کارکردهای انجام عارضه یابی سازمانی عنوان کرد.

دکتر ولی زاده گفت: گروه پژوهشی مدیریت کسب و کار جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با بهره گیری از نیروهای متعهد و متخصص در حوزه های مدیریت و کارآفرینی و حقوق در راستای رفع مشکلات سازمان با استفاده از تحقیقات عمیق و متناسب با نیاز روز جامعه برگرفته از تکنیک ها و روش های علمی بروز آمادگی خود را برای ارائه خدمات مدیریتی و مشاوره ای در خصوص افزایش کارآیی و اثربخشی سازمانها و شرکتهای خصوصی و دولتی با استفاده از حداقل منابع جهت به دست آوردن حداکثر منافع اعلام می کند.

وی در پایان با اشاره به خدمات سایر گروههای پژوهشی واحد خاطرنشان کرد: بر اساس رویکرد ارتقاء کمی و کیفی خدمات فناورانه واحد و با اتکا به خدمات فناورانه و تخصصی دو گروه شیمی و مرکز خدمات تخصصی آنالیز مواد و گروه متابولیتهای ثانویه و گروه مدیریت کسب و کار می توانیم این زنجیره علمی اصلاح و توسعه و ارتقاء راندمان را در بخش های کشاورزی صنعت و کسب و کارهای دولتی و خصوصی در سطح شمالغرب کشور ارائه نماییم  و علاقمندان جهت اخذ مشاوره در اینخصوص میتوانند با شماره تلفن 04432417551 تماس حاصل نمایند.

 


( ۹۸ )

نظر شما :